Og snart kommer foråret

Posted: December 13, 2010 in Uncategorized

Den bedste tid på året, sagde vor kloge søn Thorbjørn for nylig til os. I hvert fald den mest arbejdsomme tid. Foråret: Haven skal passes og bliver det og løg skal lægges og bliver lagt. Alt sammen sker det helt naturligt, fordi kroppen slet ikke kan lade være. Når foråret melder sin ankomst ved vi hvad vi skal: Ud i haven på ny.

Thorbjørn er vor haveinspirator og idémager til fornyelser og beplantninger i vor lille have. Han har sågar i årets løb skrevet en lille bog om sine haveoplevelser og tanker i forbindelse med arbejdet i haven. Den er vi rigtig glad for. Samtidig er den rigt illustreret med billeder fra haven og årets gang i naturen. Vi er Thorbjørn megen tak skyldig for han hjælp i haven og hans gode ideer. Uden dem havde vi ikke haft æble- og pære- og blommetræer. Ej heller morbærtræer eller hindbær og kastanje- og egetræer. Plus et utal af bær: brombær, ribs og solbær. Han kan få det hele til at gro med sin gode og selvgjorte kompost. Og når tiden er inde til det, så er Karla og Otto herude og plukker bær i vor lille paradishave. Til stor glæde for alle.

Benny Andersen har et finurligt vers: Det er forår. Alting klippes ned./ Der beskæres i buskadser og budgetter. /Slut med fordums fede ødselhed./…/Jeg bliver fem år ældre ved hvert/ indgreb i min pung,/ men når forårssolen skinner,/ bliver jeg ung!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s