Rejser ud og hjem

Posted: December 13, 2010 in Uncategorized

Uimodståelig drengs løb mod sæbebobbel

Vi så Miró på Arken og jeg skrev om det på min blog Ordhavet. Forberedelse til en rejse til Barcelona. Vi var også i Betty Nansen teatret og så Moskva med Paprika Steen. Om ikke den bedste teateroplevelse, så dog svært interessant emne: Om den manglende journalistiske frihed. Og vi så til stor glæde:

Julie Taymors vidunderlige Beatles film: Across the Universe. Om tresserne. Så der var mange rejser i sindet. Det kneb mere da vi skulle af sted til Spanien. Der kom en stor sky fra Island forbi og forpurrede vor rejse. Andre kunne godt finde ud i verden til Thailand fx kom Baldersgade familien, men det kneb for dem at komme hjem. Så vi måtte finde hotelværelse til dem i Istanbul og det hele lykkedes og de kom godt hjem over Paris. Vi tog med venner til Budapest og havde nogle gode dage der. Senere fik vi vore drømme opfyldt i slutningen af året og kom på en dejlig efterårstur til Barcelona. Det er en pragtfuld by. Vi så Gaudi, Miró og Picasso. Og trivedes i den dejlige by. Specielt var vi glade for Gaudis Güell Park. Den er noget ganske særligt og skal opleves. Den er et must. Så trods islandsk sky tidligere på året, så endte det hele i at vi både kom ud og hjem igen. Og det med hele modtageapparatet fyldt ud. Noget at tære på i de kolde vinterdage.
Og Alice gjorde en betydelig rejse i år. Hun arbejdede fordybet hele året op til en stor udstilling i Tuse Næs Kunsthåndværk & Galleri i september. Det blev en flot udstilling med nogle og tredive værker. Hun er nu fast udstiller i Galleriet, har en udstilling i Holbæk. Skal have udstilling igen i januar 2011.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s