Wikileaks-dokumenter

Posted: December 16, 2010 in Uncategorized

Politiken.dk har gjort det muligt at søge i de tusindvis af lækkede og fortrolige dokumenter fra den amerikanske udenrigstjeneste, som WikiLeaks er kommet i besiddelse af.

Bladet skriver bl.a.: “USA og anonyme hackere forsøger netop nu af al magt at kvæle internetmediet WikiLeaks, der gennem den seneste tid har stået bag publiceringen af tusindvis af fortrolige dokumenter fra det amerikanske forsvar og udenrigsministerium. Det foregår med metoder, der er endnu mere vidtgående end dem, der tages i brug mod terrorgrupper og organiseret kriminalitet. (..) For så stærkt som muligt at markere vores afstandtagen fra dette truende skred, åbner Politiken i dag for fri adgang til flest mulig af de indtil videre offentliggjorte WikiLeaks-dokumenter”.

Her kan du søge i Wikileaks- dokumenter: http://93.167.117.206/cablegate/

Advertisements
Comments
 1. flugt says:

  Nye ord: Netaktivister, Wikileaks, Anonymous, Operation Leakspin, DDoS-angreb

  Da Mastercard og Visas hjemmesider blev lagt ned, stod en løs organisation af netaktivister bag. Aktivisterne kalder sig for Anonymous og har angrebet dem, de ser som modstandere af Wikileaks.

  – Den mest korrekte definition af Anonymous i forhold til Wikileaks er, at det er en aktivistgruppe, der kæmper for retten til et frit og åbent internet. Dette gør de ikke ved at hacke sig vej ind i andres systemer, men ved at sende mange forespørgsler til en given hjemmeside, siger netaktivisten.
  Og når målene skal vælges, sker det demokratisk.

  For den anonyme netaktivist kan man sammenligne hjemmesideangrebene med en flok vrede fagforeningsfolk, der demonstrerer foran en virksomhed.

  Citater fra DR den 16.12.10

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s