Nyttige idioter for højrefløjen?

Posted: July 12, 2012 in Uncategorized

Kikker man på sprogbrugen i Enhedslistens hjemmeside, kan man læse følgende: Regeringen skal tilbage på sporet(Johanne Schmidt-Nielsen), Regeringen må selv stå til ansvar for deres problemer (Pernille Skipper), S-SF-R sparker til de svage igen (Finn Sørensen) og så en slags konklusion fra Per Clausen: Rød sommeroffensiv. Og nederst uden billede en historisk artikel om hvorfor EL valgte side: fordi regeringen valgte blå side ifølge EL.

Det er ved nærmere eftertanke lidt forbløffende udmeldinger efter en ellers stærk start. Nu melder EL sig helt udenfor indflydelse og vil lave valgkamp før valget er udskrevet. Den retorik partiet er i gang med nu fører kun et sted hen til hængekøjen og nyvalg og store tider for oppositionspartiet Enhedslisten. Hvorfor ikke afprøve forhandlingsmuligheden?

Og at forhandle er ikke at stille krone til krone kompensationskrav. Prøv at få noget igennem. Spar os lidt for den svulstige retorik. Den fører jo ikke nogen vegne, bare se på Henrik Sass Larsens gammeldags udskejelser.

Men hvis partiet vil være nyttige idioter for højrefløjen, så kan man vel ikke forhindre det.

TF 12.07.12

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s