Åbent hus i Galleri AURORA Tuse Næs 12.08.12 kl. 11-17

Posted: August 2, 2012 in Uncategorized
Tags: ,

Billede

 Fugledalen – detalje af Alice Faber maleri

Nye billeder af Alice Faber

Sidste års produktion af bøger og tidsskrifter af Tommy Flugt præsenteres og en enkelt eller to oplæsninger kl. 14

Der bydes på kaffe, vand og et glas vin + samtale.

Alle er velkomne.

Vi indbyder til udstilling og åbent hus i Galleri AURORA på Tuse Næs. Det kan blive en fin søndagstur herud i sensommeren til den smukke halvø med de bølgende marker og morænelandskabet og med udsigten til Lammefjorden fra galleriet er rammerne sat til en perfekt galleritur.

Vi byder på udstilling af maler og tegner Alice Faber. Hun har igen været særdeles produktiv og fremviser nye store billeder på håndgjort papir fra Silkeborg Papirmuseum. Det er naturligvis hendes kendte flydende og fabulerende streg og den koloristiske styrke der møder en. Der er knald på former, farver og fabler.

Og så er der en ny kalligraferingsteknik i slægt med de japanske tegn som hun viser frem i enkelte smukke sort hvide tegn i smuk indramning og passepartout. Man kan sige at det er hendes flydende streger fra malerierne der nu har løsrevet sig og fundet deres selvstændige form til en nærmere undersøgelse. Hun udstiller i alt et halvt hundrede værker.

En væg med fotografier og fotobøger fremvises af Tommy Flugt. Det er uddrag af hans store fotoudstilling: “Gå en tur, så går det nok”.

Derudover er der nye tidsskrifter at fremvise: AURORA TIDSSKRIFT for KUNST har udsendt to nye skrifter henholdsvis # 6 Om Røde Mor på Tuse Næs 1970 og # 7 Maleren Asger Faber. De tidligere tidsskrifter om Odsherredskunstnerne og særnummer om Lauritz Hartz er også fremlagt.

En mindre udstilling af Asger Faber malerier og tegninger vil kunne beses. Tommy Flugt vil fortælle lidt om maleren fra Udby på Tuse Næs, der levede fra 1919-2001 og blev sin egns maler og tegner.

Derudover fremviser forfatteren Tommy Flugt sine sidste værker fra i år: digtsamlingen Løvløshedens have – som han læser op af kl. 14 og erindringsbogen: Tilfældige hændelser Erindringsbilleder for to stemmer. Hans samlede digte er kommet i form af Udvalgte digte 1969-2012. Og som supplement til den er netop udsendt den 428 sider store På genopdragelsesrejse i sin egen ungdom.

Det ville glæde os at se jer til åbent hus i Galleri AURORA.                            Med venlig hilsen                                   Alice Faber & Tommy Flugt

Galleri AURORA, Kastrupvej 31, Tuse Næs, 4300 Holbæk – 2874 1636 – http://www.faberflugt.dk

 

Billede

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s